In verband met de BinckBank Tour zijn Jan Linders en Intratuin op maandag 7 augustus minder makkelijk bereikbaar.

Op maandag 7 augustus zijn tussen 6.00 en 20.00 uur de Noordsingel tussen de rotonde Beekweg-Westsingel en de rotonde bij Jan Linders afgesloten. Beide rotondes zijn wel tot circa 14.30 uur geopend. Om 14.30 uur gaat het hele parcours in en rondom Venray dicht.

Intratuin is tot ongeveer 14.30 uur normaal bereikbaar. Automobilisten uit de richting Deurne kunnen in de periode dat het parcours is afgesloten via Ysselsteyn en Heide via de Zuivelweg naar de Leunseweg rijden. Dan kunnen ze richting centrum. Bij het Raayland College (rotonde Zuidsingel-Leunseweg) is een gemotoriseerde oversteek voor auto’s als de wielerkoers dat toelaat. Vervolgens kunnen ze via de Paterslaan, Langeweg, Kempweg en Weg in den Berg naar Intratuin toe. Ook daar is een gemotoriseerde oversteek. Mensen die vanuit de richting Wanssum komen kunnen dezelfde weg vanaf de Leunseweg volgen.

Jan Linders is vanuit de richting Merselo en Beekweg tot 14.30 uur bereikbaar via de Westsingel, Zuidsingel, Oostsingel en Noordsingel tot aan de Raadhuisstraat. Tussen 14.30 en 16.30 is het parcours,  ook de Beekweg,  afgesloten. Jan Linders is in die periode vanuit Merselo bereikbaar via de binnensingels richting de Julianasingel. Daar moet de Prins Bernhardstraat genomen worden om via Kolkweg, Stationsweg, Landweertweg en Akkerweg bij Jan Linders uit te komen.

De beoogde finish is rond 16.30 uur. Daarna wordt de lokale omloop zo snel mogelijk weer opengesteld voor het verkeer.