De BinckBank Tour, de enige meerdaagse World Tour-wielerwedstrijd van Nederland en België, komt op vrijdag 16 augustus weer naar Venray.

Op die dag staat de vijfde etappe gepland die tijdens deze editie tevens de langste etappe is met zo’n 185 kilometer. De etappe gaat van start in Riemst (B) en zal na drie lokale omlopen in de gemeente Venray finishen op de stationsweg in Venray. Stichting Wielerpromotie Venray is voor dit wielerspektakel op zoek naar een groot aantal vrijwilligers voor allerhande werkzaamheden, van gastvrouw tot verkeersregelaar.

Verenigingen die vrijwilligers willen en kunnen leveren, maar ook individuele vrijwilligers, zijn van harte welkom. Zij kunnen zich aanmelden via vrijwilligers@binckbanktourvenray.nl.  Alle mensen die zich aanmelden – individueel of in clubverband – ontvangen 5 euro per persoon per uur (voor de clubkas). Ook via Facebook @BinckBankTourVenray en de website www.binckbanktourvenray.nl is aanmelden mogelijk. Er wordt gezocht naar mensen die graag willen bijdragen door hun inzet als gastvrouw, hekbewaker, heftruckchauffeur en/of bijvoorbeeld verkeersregelaar. Daarnaast zijn mensen met een technische achtergrond van harte welkom ter algemene ondersteuning en in geval er ergens technische defecten ontstaan.

Kijk voor meer informatie, ook over de sponsormogelijkheden, op de website www.binckbanktourvenray.nl.