De finish van de vijfde etappe van de BinckBank Tour op vrijdag 16 augustus is in Venray. Op de Stationsweg, om precies te zijn, ter hoogte van de Kruidenlaan/ingang van Vincent van Gogh.

Deze etappe start in Riemst (België). Voordat de renners finishen op de Stationsweg, rijden ze eerst 3,5 keer een lokale ronde door Venray. Een mooie kans om bekende wielrenners, zoals onze eigen Mike Teunissen eens in het echt en op volle snelheid bezig te zien!

Verkeersmaatregelen

Het centrum van Venray en de parkeerterreinen zijn de hele dag bereikbaar. Dat geldt ook voor de N270 en de A73. Er gelden op 16 augustus echter wel enkele extra verkeersmaatregelen:

– De Stationsweg is tussen de rotonde Stationsweg-Oostsingel en St. Servatiusweg vanaf 06.00 uur afgesloten voor verkeer.

– De wegen tussen de rotondes Noordsingel-Oostsingel en Oostsingel-Stationsweg én een stuk van de Stationsweg (richting Raadhuisstraat; tot aan de Bongerdstraat) zijn vanaf 13.00 uur afgesloten voor verkeer. Daar staan de bussen van de wielerploegen.

– Enkele bushaltes rondom het parcours zijn die dag niet in gebruik, zie ook www.arriva.nl.

 

De routekaart en meer info staan op www.venray.nl.