Op vrijdag 16 augustus worden in Venray tijdens de aankomst van de wielerkoers BinckBank Tour voor de eerste keer de Limburg Duurzaamheid Award en de Euregio Duurzaamheid Award uitgereikt, in drie categorieën: materialen, leefstijl/gezondheid (mens en dier) en energie. De twee Awards zijn een initiatief van de gemeente Venray en Stichting Wielerpromotie Venray, met steun van de Provincie Limburg en Interreg.

Bedrijven en organisaties die innovaties hebben ontwikkeld op het gebied van duurzaamheid in één van de drie categorieën – materialen, leefstijl/gezondheid (mens en dier) en energie – kunnen uiterlijk vrijdag 9 augustus hun product en/of dienst indienen voor de Limburg Duurzaamheid Award door een mail te sturen naar: info@limburgduurzaamheidaward.nl

Iedere gemeente in Limburg krijgt de gelegenheid om drie bedrijven/organisaties uit haar gemeente voor te dragen voor de Limburg Duurzaamheid Award en de Euregio Duurzaamheid Award.

Het publiek en de bezoekers van het symposium bepalen mee wie de Limburg Duurzaamheid Award en de Euregio Duurzaamheid Award winnen.