Portfolio

Intratuin en Jan Linders bereikbaar

In verband met de BinckBank Tour zijn Jan Linders en Intratuin op maandag 7 augustus minder makkelijk bereikbaar.

 

Op maandag 7 augustus zal in Venray tussen 6.00 en 20.00 uur de Noordsingel tussen de rotonde Beekweg-Westsingel en de rotonde bij Jan Linders afgesloten zijn. Beide rotondes zijn wel tot ca. 14.30 uur geopend. Om 14.30 uur gaat het hele parcours in en rondom Venray dicht.

Intratuin zal tot ongeveer 14.30 uur normaal bereikbaar zijn. Automobilisten uit de richting Deurne kunnen in de periode dat het parcours is afgesloten via Ysselsteyn en Heide via de Zuivelweg naar de Leunseweg rijden. Dan kunnen ze richting centrum. Bij het Raayland College (rotonde Zuidsingel-Leunseweg) is een gemotoriseerde oversteek voor auto’s als de wielerkoers dat toelaat. Vervolgens kan men via de Paterslaan, Langeweg, Kempweg en Weg in den Berg naar Intratuin toe. Ook daar is een gemotoriseerde oversteek. Mensen die vanuit de richting Wanssum komen kunnen dezelfde weg vanaf de Leunseweg volgen.

Jan Linders zal vanuit de richting Merselo en Beekweg tot 14.30 uur bereikbaar zijn via de Westsingel, Zuidsingel, Oostsingel en Noordsingel tot aan de Raadhuisstraat. Tussen 14.30 en 16.30 is het parcours dus ook de Beekweg afgesloten. Jan Linders is dan vanuit Merselo bereikbaar zijn via de binnensingels richting Julianasingel. Daar moet de Prins Bernhardstraat genomen woden om via Kolkweg, Stationsweg, Landweertweg en Akkerweg bij Jan Linders uit te komen.

De beoogde finish is rond 16.30 uur. Daarna zal de lokale omloop zo snel mogelijk opengesteld worden voor het verkeer.

 

Categories